B&B, hotel of meerdaagse vaartochten op een luxe schip

Dank u voor de belangstelling voor deze site van Lutgerdina Hotel, Charter & Training.Wij zullen u graag als gast bij ons aan boord ontvangen.

Lutgerdina is een uniek en exclusief passagiersschip geschikt voor reizen door Nederland, België en Frankrijk. Dit comfortabel ingerichte schip biedt in de luxe kamers ruimte aan maximaal 4 passagiers en 4 bemanningsleden. U heeft dus maar 4 mensen nodig om dit schip exclusief ter beschikking te hebben. Zijn beide kamers al bezet, dan grijpt u dus mis. Wees er dus snel bij. De beide zonnedekken en de jacuzzi zijn een ideale plaats om te ontspannen tijdens het varen of gemeerd in een mooie omgeving.
Wij bieden volledig verzorgde volpension luxe vaarvakanties, minicruises en arrangementen maar - als we afgemeerd liggen in het Noord Limburgse Heijen - ook Hotel / Restaurant / Bed & Breakfast in een mobiele drijvende exclusieve hotel.

Eerst meer zien? Kijk hier naar onze korte filmimpressie of kijk naar enkele voorbeelden uit ons gastenboek.
Naast weekreizen verzorgen wij voor u graag minicruises en arrangementen. Voor de zomer van 2020 kunt u ons weer boeken voor uw 5-sterren reizen door Nederland, Frankrijk en België. Dus maakt uw agenda vrij voor een bijzondere luxe vaarvakantie en kom met ons naar de Champagne en Cote de Toul.